ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 23 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Περιστερίου, επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας με αφορμή την

προσφορά 14 υπολογιστών για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου. Κατά τη συνάντηση του, με τη διευθύντρια ενημερώθηκε για τις δράσεις του σχολείου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και διαβεβαίωσε για την στήριξη που θα συνεχίσει να παρέχει τόσο η Περιφέρεια Αττικής όσο και ο ίδιος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

Υπενθυμίζεται ότι το Καλλιτεχνικό Σχολείο του Περιστερίου είναι το νεότερο από τα τρία που λειτουργούν στην Αττική και ιδρύθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι μετά από πρωτοβουλίες της εκπαιδευτικής κοινότητας, του Δήμου Περιστερίου και της Περιφέρειας Αττικής. Σημειώνεται ότι η δωρεά των υπολογιστών έγινε στο πλαίσιο αντικατάστασης των υπολογιστών της Περιφέρειας, μετά από κοινή πρωτοβουλία του κ. Τζόκα και του αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτη Αθανασιάδη, ενώ ανάλογη δωρεά είχε επαναληφτεί προ διμήνου προς το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης στο Περιστέρι.

Πιο Δημοφιλή