ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 17 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Σύνηθες φαινόμενο, όχι μόνο στο Περιστέρι, αλλά και σε άλλους Δήμους! Σκάβει τον δρόμο η ΕΥΔΑΠ για να κάνει κάποια εργασία και κλείνει όπως - όπως την τρύπα,

με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να γίνεται καθίζηση στο οδόστρωμα και να αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για πεζούς και οχήματα. Αυτό έγινε σήμερα στην οδό Κοραή στη Νέα Ζωή Περιστερίου που ευτυχώς βρέθηκε κάποιος γείτονας και τοποθέτησε μεγάλη γλάστρα, ώστε να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα. Όπως μας πληροφόρησαν οι περίοικοι, προσπάθησαν να ειδοποιήσουν την ΕΥΔΑΠ, αλλά αυτό κατέστη αδύνατο (βλέπεται είναι Σάββατο). Παρ όλα αυτά, ειδοποιήθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Παναγιώτης Λύκος, αν και λόγω ημέρας δεν είχε διαθέσιμο κάποιο συνεργείο, εν τούτης βρήκε τον τρόπο και σε μια ώρα αποκαταστάθηκε έστω προσωρινά το σημείο εκείνο. Ευτυχώς που βρέθηκε λύση μέσω του Δήμου, γιατί αν περιμέναμε την ΕΥΔΑΠ...ζήτω που καήκαμε!

 

Πιο Δημοφιλή