ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2018 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

O Χρήστος Σκούρας παρουσιάζει την Πέμπτη 1 Φλεβάρη, στις 7.00 μ.μ., στο Συνεδριακό κέντρο του νέου Δημαρχείου Περιστερίου

την τελευταία δημιουργία του το ντοκιμαντέρ «Κρίνα στο χιόνι» που αναφέρεται στο χρονικό του Ελληνοϊταλικού Πολέμου 1940-41, στην γερμανική εισβολή, στην οργάνωση αντιστασιακών κινημάτων στην περιοχή Βόρειας Εορδαίας, καθώς και σε αυτούς που πλήρωσαν με τη ζωή τους την αντίσταση κατά των κατακτητών. Ο Χρήστος Σκούρας είναι ένας εργάτης της τέχνης με πολλές και αξιόλογες ταινίες- ντοκιμαντέρ. Συχνά χρησιμοποιεί ιστορικές μαρτυρίες πρωταγωνιστών στα γεγονότα και με επιτόπια έρευνα εξασφαλίζει την αντικειμενικότητα. Η έρευνα σε αρχεία δημιουργεί την αίσθηση μιας δημιουργικής σύνθεσης της ζωντανής ιστορίας με εκείνη που ιστορούν οι πηγές. Συνεργάτης πολύτιμος σε όλη την παραγωγή η συναδέλφισσα Κοινωνιολόγος στο 7ο Γυμνάσιο Περιστερίου Ιωάννα Μακρή. Σας καλώ να απολαύσουμε μαζί την εξαιρετική τους δημιουργία. Η Ιστορία είναι το υφάδι που τονώνει τη συλλογική μνήμη σε κρίσιμες περιστάσεις. 

ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πιο Δημοφιλή