ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2018 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου σε σημερινή συνεδρίαση του και συζητώντας το θέμα της ανέγερσης ομόφωνα αποφάσισε το παρακάτω ψήφισμα:

Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας σχετικά με την δημιουργία ‘’Mall’’  στην Ακαδημία Πλάτωνος. Ο χώρος να γίνει χώρος πρασίνου και ανάδειξης της αρχαιολογικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η πόλη μας το Περιστέρι, αλλά και ολόκληρη η Δυτική Αττική απαιτεί από την κυβέρνηση να παρθούν αποφάσεις στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και όχι του οικονομικού μαρασμού. Η τυχόν δημιουργία του ‘’Mall’’ θα επιφέρει χιλιάδες θέσεις ανεργίας σε όλη την Δυτική Αττική, υποβάθμιση της ακίνητης αστικής και επαγγελματικής περιουσίας. Καλούμε όλους  τους πολίτες και φορείς του Περιστερίου σε επαγρύπνηση και σε πλήρη ετοιμότητα για μαζικές κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες. Ο αγώνας τώρα αρχίζει!!!


O Γεν. Γραμματέας Νεκτάριος Καβουρίνος Ο Πρόεδρος Ιωάννης Καλαντώνης

Πιο Δημοφιλή