ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2018 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 2η συνεδρίαση του, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, έπειτα από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζόκα,

ενέκρινε ακόμη δύο σημαντικά έργα για τη Δυτική Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε:

► τη σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Περιστερίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Συντήρηση ασφαλτικών ταπήτων βασικού οδικού δικτύου Δήμου Περιστερίου».  Σκοπός του έργου είναι η συντήρηση ασφαλτικών ταπήτων του βασικού οδικού δικτύου του Περιστερίου, περιλαμβάνοντας δρόμους και στις τέσσερις δημοτικές κοινότητες. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν σε χωματουργικά, τεχνικά έργα, οδοστρωσία, ασφαλτικά. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 3.400.000,00 ευρώ και η χρηματοδότηση θα γίνει από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής (ΚΑΕ 9781.03.029)

► τη σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Πετρούπολης για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Συντήρηση Κλειστών Γυμναστηρίων Δήμου Πετρούπολης». Σκοπός του έργου είναι η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας τριών κλειστών γυμναστηρίων στην Πετρούπολη, η κάλυψη νέων λειτουργικών αναγκών (δημιουργία νέου ιατρείου στο «Ν. Παξιμαδάς») καθώς και η δημιουργία υποδομών εκγύμνασης και απασχόλησης ΑΜΕΑ στο «Ν.Παξιμαδάς». Πέραν του «Ν. Παξιμαδάς», προβλέπεται να συντηρηθούν το Δημοτικό Κολυμβητήριο και το κλειστό γυμναστήριο Αγίας Τριάδας. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 150.000,00 ευρώ και η χρηματοδότηση θα γίνει από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής (ΚΑΕ 9777.03.024)

Πιο Δημοφιλή