ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Εκφράζοντας την θλίψη μας για την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την Δυτική Αττική και εκφράζοντας τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων,

υπενθυμίζουμε πως ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ «ΚΩΣΤΑΣ» Είναι ο «Κώστας» που βάζει τις αστικές κυβερνήσεις, τους καθεστωτικούς περιφερειάρχες και τους καθεστωτικούς δημαρχαίους να κατευθύνουν το δημόσιο χρήμα προς έργα βιτρίνας «φρου φρου κι αρώματα» προς εξυπηρέτηση του μεγάλου εμπορικού κέρδους κι όχι προς έργα ουσίας όπως π.χ. αντιπλημμυρικά. Είναι ο «Κώστας» της ΕΕ που έχει αποφασίσει τα ΕΣΠΑ να δίνονται μόνο για τέτοια «έργα», φαντεζί και «ανταποδοτικά». Είναι ο «Κώστας» που έβαλε τον κ. Παχατουρίδη και την κ. Δούρου να δώσουν 750 χιλιαρικόπουλα για να κάνουν την πρώην 1η παιδική χαρά Περιστερίου αναψυκτήριο ημέτερου επιχειρηματία & να μην δίνουν ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ για αντιπλημμυρικά σε ένα Περιστέρι που επίσης πνίγεται κάθε 2-3 χρόνια. Όπως πρόσφατα που πνίγηκε η Πελασγίας και η Φιλιππιάδος, και τότε ο κ. Παχατουρίδης έλεγε πως έφταιγαν η Δούρου και «τα ξενόφερτα νερά που μας ήλθαν από το Χαϊδάρι κι από το Ίλιον», η κ Δούρου έλεγε πως φταίει το υπουργείο και το υπουργείο έλεγε πως φταίει ο Παχατουρίδης. Τελικά όμως έφταιγε ο «Κώστας». Επίσης μεγάλος ένοχος κι ο παππούς του «Κώστα», Κώστας κι αυτός, που μπάζωσε κι έκτισε όλα τα ρέματα της Αττικής. Μόνο ο Κώστας φταίει. Κανένας άλλος.

Πιο Δημοφιλή