ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''
 
Θα μπορούσε να πει κανείς...«Γάτος γ@μ.. Γάτος σκούζει» και θα καταλάβετε τι εννοούμε παρακάτω.

Δεν είχαμε καμία διάθεση να γράψουμε το παραμικρό έως ότου ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση και φυσικά, εννοούμε το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Οικονομική Επιτροπή και που κάνει λόγο για «φωτογραφικό» διαγωνισμό στο Δήμο Περιστερίου. Όπως ήταν φυσικό αντέδρασαν όλες οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης με δελτία τύπου κλπ και καλά έκαναν, αλλά δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε το δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου, όπου ουσιαστικά, ζητάει τα «ρέστα» και κάνει λόγο για μίζες, «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς, διαφανείς και αδιαφανείς διαδικασίες. Ουσιαστικά ζητάει τα «ρέστα» και αυτός που ψήφισε το συγκεκριμένο θέμα και που θα μπορούσε να προλάβει όλο αυτό το «κακό» αν είχε διαβάσει το εισηγητικό και δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Μαργανέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης. 


Τα μέλη της διοίκησης που το ψήφισαν το καταλαβαίνουμε, είναι συνηθισμένο να μην διαβάζουν τα εισηγητικά και να λένε ναι σε όλα και αυτό δεν γίνεται μόνο στο Περιστέρι αλλά σε όλους τους Δήμους. Ο κύριος Μαργανέλης όμως, που υποτίθεται ασκεί έλεγχο στην διοίκηση και έχει τοποθετηθεί για αυτό τον λόγο στην Οικονομική Επιτροπή, δεν το διάβασε; Σαφώς και δεν το διάβασε και αυτό καταδεικνύει ότι η παρουσία του είναι για το θεαθήναι σε μια «τυπική» διαδικασία για να περάσει η ώρα. Εδώ μιλάμε πλέον, για τραγελαφικές καταστάσεις που το «αυτορεζίλεμα» πάει σύννεφο και δεν το λέμε εμείς, το λένε τα πρακτικά της συνεδρίασης. 


Όσο για τον «γατοκαβγά» που έχει ξεσπάσει και όσο αν επιμένουν κάποιοι, θα μας επιτρέψετε να μην πάρουμε καμία θέση για την ώρα, επειδή η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, αφού ως γνωστό, ο Δήμαρχος Περιστερίου κατέφυγε στον Εισαγγελέα οπότε αναμένονται εξελίξεις. 


Τέλος, όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται από δω κι από εκεί, για το ποιος φταίει και γιατί έγινε, το μόνο που εξυπηρετούν είναι η αμαύρωση της εικόνας του Περιστερίου, γιατί ότι και να γίνει, ο Παχατουρίδης σήμερα είναι, αύριο δεν είναι και το μόνο που μένει, είναι η «μουντζούρα» στο πρόσωπο και στο όνομα της πόλης και υπεύθυνοι είναι όλοι αυτοί που δεν κάνουν αυτό για το οποίο τους έχει δώσει εντολή με την ψήφο του ο Περιστεριώτικος λαός, είτε είναι Συμπολίτευση, είτε είναι Αντιπολίτευση...

Πιο Δημοφιλή