ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση
Β. Μπέτσης - Π. Λύκος

 Εγκρίθηκε την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 το έργο «Συντήρηση ασφαλτικού τάπητα οδού Θηβών και Λ. Κωνσταντινουπόλεως Δήμου Περιστερίου»

με εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Σπύρου Τζόκα. Εκπροσώπησαν τον Δήμο Περιστερίου στη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Παναγιώτης Λύκος και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Βασίλης Μπέτσης.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Περιφέρειας για το συγκεκριμένο έργο.  

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 26η συνεδρίαση του, την Πέμπτη 31 Αυγούστου, έπειτα από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζόκα, ενέκρινε ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο για το Περιστέρι, που έρχεται να συμπληρώσει ένα προηγούμενο, επίσης χρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια Αττικής, με τίτλο «Συντήρηση ασφαλτικών ταπήτων οδικού δικτύου Δήμου Περιστερίου», το οποίο και μόλις ολοκληρώθηκε.

Σ. Τζόκας

Πιο συγκεκριμένα το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τη σύναψη και τους όρους προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περιστερίου, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Συντήρηση ασφαλτικού τάπητα οδού Θηβών και Λ. Κωνσταντινουπόλεως Δήμου Περιστερίου», συνολικού προϋπολογισμού 1.900.000,00 ευρώ.  Πρόκειται για δύο από τους πιο σημαντικούς οδικούς άξονες του Περιστερίου. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι:

1. Χωματουργικά – καθαιρέσεις κατεστραμμένων ρείθρων, κρασπέδων και ραμπών. Εξυγίανση της υπόβασης τοπικά, στα σημεία που απαιτείται.

2. Τεχνικά έργα – κατασκευή νέων ρείθρων , κρασπέδων και ραμπών, καθώς και υψομετρική προσαρμογή φρεατίων.

3.Οδοστρωσία σε βάθος έως 8 εκατοστά, ανάλογα με τις επι τόπου συνθήκες.

4. Ασφαλτικά (εργασίες ασφαλτόστρωσης)

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από ίδιους πόρους της  Περιφέρειας Αττικής

Πιο Δημοφιλή