ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 04 Αυγούστου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Στενή και πολυεπίπεδη είναι η συνεργασία Δήμου Καλαβρύτων και Δήμου Περιστερίου με τους Δημάρχους Λαζουρά και Παχατουρίδη να έχουν δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας σε πολλούς τομείς.

Σήμερα το  πρωί οι δύο Δήμαρχοι συναντήθηκαν στο Περιστέρι για να γίνει η τελετή παραλαβής του νέου απορριμματοφόρου που είναι δωρεά του Δήμου Περιστερίου προς τον Δήμο Καλαβρύτων.

Παρόντες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Κοντογιάννης οι Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κ. Χουλιάρας, Κλειτορίας κ. Καρράς, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Περιστερίου και συμπατριώτη μας από τα Τριπόταμα κος Αλέξης Σταυρούλιας, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Περιστερίου Μαίρη Τσιώτα, ο σύμβουλος Προέδρου ΑΣΔΑ Ανδρέας Μποζίκας και ο δημοσιογράφος του ''www.pitsounicity.gr''  και συμπατριώτης μας Αντώνης Δεωνάς.
Ο κ. Λαζουράς ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Περιστερίου για την στήριξη που παρέχει ένας μεγάλος και υποδειγματικός Δήμος, σε έναν μικρό και ορεινό Δήμο όπως των Καλαβρύτων και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τα Καλάβρυτα με την πρώτη ευκαιρία και να δεχθεί την φημισμένη φιλοξενία του τόπου μας. 
Ο κ. Παχατουρίδης τόνισε οτι σήμερα είναι η έναρξη μια στενής συνεργασίας των δύο Δήμων σε πολλά επίπεδα, μια συνεργασία - επιστεγασμα της αμοιβαίας εκτίμησης και φιλίας των δύο Δημάρχων. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πιο Δημοφιλή