ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Ιουνίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Έπειτα από αρκετά χρόνια και μάλιστα εν μέσω της οικονομικής κρίσης, ο δήμος  Περιστερίου μετά από ορθολογική διαχείριση των οικονομικών του, κατάφερε να έχει ένα  σοβαρό αποθεματικό κεφάλαιο.

Αυτό το αποθεματικό θα αποδοθεί στην κοινωνία του  Περιστερίου πρώτον υπό μορφή έργων, δεύτερον για κοινωνικές παροχές, και τρίτον για  την απόκτηση δεσμευμένων εδώ και πολλών χρόνων οικοπέδων.  Πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την απόκτηση δύο δεσμευμένων – εδώ  και εικοσιπέντε (25) χρόνια – οικοπέδων για τη δημιουργία χώρων πρασίνου.  Το ένα από τα δύο οικόπεδα είναι προέκταση του Άλσους της Πόλης, άρα το σημερινό  Άλσος θα επεκταθεί και θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Θα αναπτυχθούν πράσινες διαδρομές,  καθιστικά, και θα φυτευτούν μεγάλα δένδρα.

Το ακίνητο αυτό αποτελεί συνεχές τμήμα του  άλσους και η απόκτηση του θα αναβαθμίσει τοπικά την περιοχή αλλά και την ευρύτερη  του Περιστερίου, αφού το Άλσος αποτελεί χώρο συνάθροισης κοινού Περιστεριωτών, αλλά  και κατοίκων γειτονικών Δήμων .  Ο δεύτερος χώρος είναι στην πίσω πλευρά του Κοιμητηρίου. Η απόκτηση του στόχο έχει  τη δημιουργία μιας περιμετρικής ζώνης, με κοινόχρηστους χώρους πρασίνου ,που θα  μειώσει την οπτική αρχιτεκτονική ρύπανση και θα αναβαθμίσει περιβαλλοντικά την  περιοχή. Αυτό θα πραγματοποιηθεί με φύτευση υψηλών δένδρων και πρασίνου.  Τέλος, θέλω να σας ανακοινώσω ότι η Διοίκηση του Δήμου κινείται για την απόκτηση και  άλλων δεσμευμένων οικοπέδων που βρίσκονται στον ιστό της πόλης, οι οποίοι  διεκδικούνται από τον Περιστεριώτικο λαό εδώ και δεκαετίες. Χώροι οι οποίοι θα  αυξήσουν το πράσινο, θα δημιουργηθούν νέες παιδικές χαρές, βρεφονηπιακοί σταθμοί,  και αθλητικοί χώροι.  
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ  
ΛΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πιο Δημοφιλή