ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 11 Ιουνίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Ανοίγει το παιχνίδι των Δημοτικών εκλογών και στο Περιστέρι!


Όπως όλα δείχνουν, μπαίνουμε αργά αλλά σταθερά σε άτυπη για την ώρα προεκλογική περίοδο στο Περιστέρι. Ζυμώσεις, τραπεζώματα, ραντεβού και συμφωνίες σε απόμερα στέκια, συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη περιοχή μας.

Για παράδειγμα, ένα ραντεβού μακριά από αδιάκριτα βλέμματα που κατέληξε σε τραπέζωμα, πραγματοποιήθηκε σε μαγαζί της Ανθούπολης την περασμένη εβδομάδα με επώνυμα άτομα που ασχολούνται με τα κοινά και τα Δημοτικά πεπραγμένα στο Περιστέρι. Η παρέα αυτή, αποτελούνταν από 12 άτομα τα οποία ανήκουν σε τρεις ομάδες. Οι επικεφαλής των ομάδων που παρευρίσκονταν εκεί, ήταν οι : Γιάννης Καλαντώνης, Θανάσης Βαθιώτης και Στέφανος Παπαδόπουλος, με τον τελευταίο σύμφωνα με δημοσίευμα, να έχει βγει φανερά μπροστά και να δημιουργεί νέα Δημοτική κίνηση. Βέβαια, όσων αφορά τον Στέφανο Παπαδόπουλο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η «στήλη» μαζί του δεν το αρνήθηκε και επιβεβαίωσε, ότι  όντως «κατεβάζει» παράταξη. Τώρα για τους υπόλοιπους δυο, Βαθιώτη και Καλαντώνη, όπως δείχνουν τα πράγματα, συγκλίνουν οι απόψεις τους με Παπαδόπουλο, αφού από ότι έχουμε πληροφορηθεί, βρίσκονται σε κοινή γραμμή πλεύσης όσων αφορά τα Δημοτικά δρώμενα και ο συνασπισμός δυνάμεων, δεν πρέπει να μη θεωρείτε δεδομένο, γιατί στην πολιτική, όλα γίνονται. Πάντως, πίσω από όλη αυτή την ιστορία, υπάρχει έντονο παρασκήνιο που το γνωρίζει καλά η «στήλη» και θα το αναδείξει σε επόμενα δημοσιεύματα. Το σίγουρο είναι, ότι η αλλαγή του νομοσχεδίου αλλάζει τα πάντα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δίνει την ευκαιρία να αναδειχθούν νέες δυνάμεις στο Αυτοδιοικητικό προσκήνιο, περνάει τον Σεπτέμβρη, είναι δεδομένο και είναι κάτι που διαβεβαίωσε στο Pitsounicity.gr ο ίδιος ο Υπουργός Πάνος Σκουρλέτης, σε συνάντηση που είχαμε την περασμένη Παρασκευή στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης.

Πιο Δημοφιλή