ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Μαΐου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Συνάδελφε, συναδέλφισσα   Νέα δυσβάσταχτα μέτρα, πλέον των 4δις, για τα λαϊκά στρώματα και τους αυτοαπασχολούμενους φέρνει το κλείσιμο της αξιολόγησης και το προς ψήφιση 4ο μνημόνιο.

Η κοροϊδία της κυβέρνησης που εκτός από μέτρα έχει και αντίμετρα, κατά το παράλληλο πρόγραμμα, στοχεύει στην εξαπάτησή μας.  Αξιοποιεί αλώστε το κλίμα απογοήτευσης που δημιούργησε αποδεικνύοντας ότι τα καταφέρνει καλύτερα από τους προκατόχους της.   Με τα νέα μέτρα συρρικνώνει τα λαϊκά εισοδήματα μέσω της μείωσης του αφορολόγητου και των συντάξεων. Των επιδομάτων, ακόμα και αυτού της ανεργίας.  Συρρικνώνει περαιτέρω τις κοινωνικές δαπάνες και στήνει ολόκληρο παιχνίδι για να αύξηση τις ασφαλιστικές μας εισφορές.   Προχωρά στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας προς εξυπηρέτηση των πολυκαταστημάτων.   Η ανάπτυξη που μας υπόσχονται δεν μας χωρά όλους. Ο ΣΕΒ το είπε καθαρά 34% αυτοαπασχολούμενοι στην Ελλάδα είναι πολλοί σε σχέση με την ΕΕ που έχει 16% ενώ στις ΗΠΑ 7 στους 100 είναι οι αυτοαπασχολούμενοι. Όλα τα μέχρι σήμερα μέτρα, κατάργηση αφορολόγητου, χαράτσια κάθε είδους, ακόμα και η διαχείριση των κόκκινων δανείων αφορά την λεγόμενη “βιώσιμη επιχειρηματικότητα”. Ο αυτοαπασχολούμενος και η οικογένειά του είναι “διαρθρωτικό πρόβλημα”.   Συνάδελφε συναδέλφισσα πάλεψε οργανωμένα μέσα από την Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου για την βιωσιμότητα την δική σου και της οικογενείας σου. Διεκδίκησε ότι σου στέρησαν, μη νομιμοποιείς, δια της αποχής σου από τους αγώνες, τα μέτρα που παίρνουν σε βάρος σου.    ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  17 MAH  ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΛ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στις 10 πμ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΗ 2017

Πιο Δημοφιλή