ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 04 Μαρτίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Προβληματισμό και πονοκέφαλο, έχει προκαλέσει  η τελική πρόταση της Επιτροπής για την  αναθεώρηση του θεσμικού  πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ήδη σε πολλές αυτοδιοικητικές παρατάξεις που ασκούν διοίκηση, έχει σημάνει «συναγερμός»,

επειδή το νέο εκλογικό σύστημα που προτείνεται θα είναι με την απλή αναλογική και η εκλογή των Δημοτικών Συμβούλων θα γίνεται με βάση τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, ενώ αν δεν επιτευχθεί πλειοψηφία 50% + 1 ψήφο, η εκλογή δημάρχου θα γίνεται τη δεύτερη Κυριακή. Όπως καταλαβαίνει κανείς, πολλοί που θεωρούσαν «σιγουράκι» την πλειοψηφία, τώρα παίζεται και θα πρέπει να κοπιάσουν πολύ περισσότερο για να φτάσουν να πάρουν, όσο μεγαλύτερο ποσοστό γίνεται από την πρώτη Κυριακή. Γι΄ αυτό τον λόγο, τουλάχιστον εδώ στη Δυτική Αττική, από ότι πληροφορείται η «στήλη» υπάρχει μεγάλος «αναβρασμός» και ήδη έχουν αρχίσει πολλοί από τώρα, να επιζητούν συμμαχίες και να κάνουν συμφωνίες κάτω και πάνω από το τραπέζι. Βέβαια, πολλά θα κριθούν και από τις προθέσεις του κάθε Δημάρχου, για τις τελικές επιλογές των ατόμων, που θα ορίσει στις νέες θέσεις Αντιδημάρχων. Αυτοί που θα κληθούν να γίνουν Αντιδήμαρχοι, θα είναι και αυτοί που θα οδηγήσουν την παράταξη στις επερχόμενες εκλογές και θα ξεπλύνουν ουσιαστικά την προεκλογική «μπουγάδα» του κάθε Δήμαρχου. Τώρα, για κάποιους που επιμένουν ακόμα να λένε, ότι είναι νωρίς να συζητιέται το θέμα των επόμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών...η είναι βαθιά νυχτωμένοι, η έχουν άγνοια κινδύνου!

Πιο Δημοφιλή