ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 04 Μαρτίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Γράφει ο Αντώνης Δεωνάς

 
Φαίνεται, ότι: « άλλα λέει η θειά μου και άλλα ακούν τ΄ αυτιά μου»!!!!  Για την κυρία Ρούλα Φώτου το λέμε και για όλη την παρέα της…  Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, άρχισαν ενορχηστρωμένη επίθεση στο πρόσωπο μου και στο pitsounicity.gr.

Συκοφαντίες, λάσπη και ανυπόστατα ψεύδη, μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί κλίμα πόλωσης και να αποκτήσει μεγαλύτερη οντότητα το κίνημα «ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ».  Καλό είναι εδώ να θυμηθούμε ότι ο υπογράφων, δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα με το κίνημα, απλά διαφωνεί με ορισμένες ενέργειες.  Αν τώρα, με το να διαφωνεί κάποιος γίνεται αυτόματα εχθρός και πρέπει να λασπώνεται και να συκοφαντείτε, αυτό αφορά αποκλειστικά και μόνο τους «μαέστρους» του Δυτικού Μετώπου. Σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει ούτε εμένα, ούτε το pitsounicity…   

Κινδυνεύοντας να γίνω κουραστικός επαναλαμβάνω: «Οι θέσεις μας είναι διαχρονικά σταθερές, δεν μεταβάλλονται ανάλογα με την φορά του αέρα και τα κατά καιρούς συμφέροντα... Είμαστε κάθετα ενάντια στην παραμονή του ΧΥΤΑ και στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Φυλής και το φωνάζουμε χρόνια, με όλες μας τις δυνάμεις».  Τι δεν καταλαβαίνει η κυρία Φώτου; Επειδή είπαμε, ότι αντί να φωνάζουν για άρθρα και για νόμους πρέπει να φωνάζουν για  να κλείσει ο ΧΥΤΑ Φυλής;  Τι δεν καταλαβαίνει η κυρία Φώτου; Μήπως δεν καταλαβαίνει ότι όσο παραμένει στο τιμόνι του ΕΔΣΝΑ η κ. Αφροδίτη Μπιζά και ο σύζυγος Θωμάς Μπιζάς της κάνει (και καλά) «αντιπολίτευση», το «ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» θα το κοιτούν με καχυποψία και συνέχεια θα αποδυναμώνεται;  Για πιο λόγο βαφτίζει και υποβαθμίζει ο κύριος Μπιζάς, τα χωράφια του κόσμου «σκουπιδοχώραφα» και που αποσκοπεί; Τι δεν καταλαβαίνει λοιπόν από όλα αυτά η κυρία Φώτου;

Επίσης στο «μυθιστόρημα» που τις υπαγόρεψαν να γράψει, κάνει λόγο για κατευθυνόμενα ΜΜΕ. Μπορεί να μας εξηγήσει τι εννοεί και ποια είναι αυτά τα μέσα; Γιατί από ότι διαπιστώνω, σύμφωνα με την λογική της κ. Φώτου, καλά μέσα ενημέρωσης είναι μόνο αυτά που χαϊδεύουν αυτιά και επικροτούν αυτά που γράφει ο Θωμάς Μπιζάς. Αν τολμήσει κάποιος και γράψει κάτι άλλο, εκτός γραμμής, αυτομάτως γίνεται κακό μέσω ενημέρωσης, βουτηγμένο στη διαπλοκή.  Γι’ αυτό λοιπόν, καλό το παραμύθι κυρία Φώτου, αλλά δεν έχει δράκο!!!  Και αφού για πολλοστή φορά δεν λέτε τίποτα για την «Ταμπακιέρα» και αρκείστε στο να σφυράτε κλέφτικα, καλό θα ήταν να δέχεστε την κριτική και να μην βάλλεστε κατά δικαίων και αδίκων.

Πιο Δημοφιλή