ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''


Η «στήλη» το είχε γράψει σε προηγούμενο δημοσίευμα, ότι η κοπή πίτας του π. Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, είχε πολλές ειδήσεις και πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις.

Εντύπωση όμως, προκάλεσε το γεγονός, η  εμφάνιση (και δεν ήταν καθόλου τυχαία) της Δημοτική Συμβούλου Περιστερίου και π. Περιφερειακή Συμβούλου Ηρώ Ζερβάκη, δεδομένου ότι όλοι γνωρίζουν ότι τα είχε «σπάσει» με τον Γιάννη Σγουρό κατά την διάρκεια της θητείας της, στην Περιφέρεια. Αυτή την φορά όμως, η «στήλη» διέκρινε ένα πολύ καλό και φιλικό κλίμα ανάμεσα σε Ζερβάκη, Σγουρό, Δημάρχους και π. Συναδέλφους της. Το αξιοσημείωτο και αυτό που τράβηξε την περιέργεια μας, ήταν, όταν την ακούσαμε επανειλημμένος να λέει σε αυτούς που συναντήθηκε ότι «κάτι ετοιμάζω και σας θέλω». Βέβαια αυτό που παραξένεψε, ήταν οι απαντήσεις προς αυτήν, που της έλεγαν :«ότι θες Ηρώ, εδώ είμαστε!» Όμως, η «στήλη» δεν έχασε την ευκαιρία και την ρώτησε ευθέως, τι ετοιμάζει και αν αυτό αφορά το Περιστέρι. Η απάντηση της Ζερβάκη, ήταν η ίδια «καραμέλα» που μας λέει εδώ και καιρό : «Κάντε υπομονή και όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε». Το σίγουρο πάντως είναι, ότι κάτι  «μαγειρεύει» η Ζερβάκη στο Περιστέρι... Αλλά τι;

Τι να κάνουμε λοιπόν...κάνουμε υπομονή!   

 

 

Πιο Δημοφιλή