ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Κάποιοι λένε ότι είναι νωρίς για να ανοίξει το θέμα των Αυτοδιοικητικών εκλογών και ιδικά όσων αφορά την Περιφέρεια Αττικής. Και όμως, το θέμα έχει ανοίξει, παρασκηνιακά έχει πάρει «φωτιά» και ας κάνουν ορισμένοι τους αδιάφορους.

Ο Γιάννης Σγουρός, είναι ο ένας πλέον σίγουρος υποψήφιος, ο οποίος το έχει πει ρητά και κατηγορηματικά, σε κατ ιδίαν συνάντηση που είχαμε, παρουσία διευθυντικού στελέχους πολιτικού γραφείου. Ο ίδιος το ξέρει καλά το «παιχνίδι» της Περιφέρειας και έχει τον μηχανισμό του «υπ ατμών», εδώ και καιρό, ενώ αισθάνεται δυνατότερος όσο ποτέ άλλοτε και κατά κάποιο τρόπο αδιαφορεί ποιος θα είναι αντίπαλος απέναντι του. Όταν ρωτήθηκε, τι θα κάνει στην περίπτωση που θελήσει να κατέβει για Υποψήφιος Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης; Η απάντηση ήταν: «Δεν φοβάμαι γιατί ξέρω μόλις δει τα σκούρα ο Ανδρέας θα κάνει πίσω». Παρ όλα αυτά όμως, όσων γνωρίζουμε, ο Ανδρέας Παχατουρίδης, για την ώρα δεν έχει κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα, δουλεύει μεθοδικά και συντεταγμένα, ιδικά τώρα που θεωρείτε δεδομένο η μεταφορά της Περιφέρειας στο Περιστέρι, έχει άλλον αέρα! Συναντήσεις, βολιδοσκοπήσεις, για αυτή την δουλειά, έχει ξεκινήσει ο Δήμαρχος Περιστερίου από καιρό και οι μετρήσεις που κάνει τον δείχνουν σε πολύ καλό δρόμο, αλλά ως συνήθως, κρατά τα χαρτιά του ερμητικά κλειστά και όπως λένε ανθρώποι του περιβάλλοντος του, θέλει πρώτα να το σιγουρέψει 100%. Πάντως, όπως όλα δείχνουν, το θέμα που ακούει στο όνομα Περιφέρεια Αττικής για την ώρα, εξελίσσεται σε υπόθεση για δύο μεγάλα ονόματα, τον Γιάννη Σγουρό και τον Ανδρέα Παχατουρίδη. Μένει να δούμε λοιπόν, τι πολιτική στήριξη πάρουν και από που, γιατί από εκεί θα κριθούν πολλά, πάρα πολλά...να είστε σίγουροι!

Πιο Δημοφιλή