ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Αναβλήθηκε για το επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης που ήταν η Έγκριση όρων και σύναψης σχεδίου τροποποίησης - παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περιστερίου για το έργο της 1ης Παιδικής Χαράς.

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας, που ήταν και ο εισηγητής του θέματος, παραχώρησε στο «pitsounicity.gr» την παρακάτω δήλωση.

Σπύρος Τζόκας : Το θέμα της 1ης Παιδικής Χαράς, η Περιφέρεια το αντιμετωπίζει σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς και σύμφωνα με όλα τα νόμιμα. Πήγε η επιτροπή και συνέταξε το 12ο πρακτικό, το οποίο πρακτικό λέει, τα γνωστά πράγματα τα οποία δημοσιοποιήσαμε, βγήκε δελτίο τύπου και τα κοινοποιήσαμε στον κόσμο. Τώρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ζητάμε μια παράταση 9μηνη, με σύμφωνη γνώμη της επιτροπής και ζητείται μια παράταση για να μπορέσουμε να δούμε τι θα γίνει με την αποκατάσταση του θέματος και την παραλαβή του έργου. Αυτό είναι το ζήτημα και τίποτα άλλο, δηλαδή ουσιαστικά η παράταση, είναι ένα τυπικό διαδικαστικό θέμα για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και την επιτροπή να κάνει την δουλειά της. Εξ άλλου, έχουμε αποδείξει ως διοίκηση και στην Περιφέρεια, αλλά τουλάχιστον και στον Δυτικό Τομέα που μας ξέρει ο κόσμος, ότι ούτε κουτοπονηριές κάνουμε, ούτε πονηράδες, είμαστε καθαροί σε όλα και αντιμετωπίζουμε τα πάντα με καθαρό τρόπο.

Πιο Δημοφιλή