ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 09 Δεκεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Σχόλιο στο προσωπικό ιστολόγιο του Δημοτικού Συμβούλου Περιστερίου Νίκου Μίαρη, για το λευκό πού ψήφισαν, για τον προϋπολογισμό, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης Αλέξανδρος Πλέστης και Θανάσης Δημητρίου.


Νίκος Μίαρης : Όταν είσαι δημοτικός σύμβουλος και όχι επικεφαλής δημοτικής ομάδας μπορείς να κάνεις οτι γουστάρεις να πάς και με τον βούδα........Σαν επικεφαλής δεν μπορείς να χαράσεις παχατουριδοποίηση μιάς παράταξης για ιδίον όφελος,όταν αυτή η παράταξη αντιστάθηκε στις σειρήνες του 67χρονου και όλου του συστήματος............ Το λευκό που ψήφισαν ο πλέστης και ο δημητρίου στον προυπολογισμο γίνεται πρωτη φορα στα χρονικά της αντιπολίτευσης (θυμηθειτε τι έχω γράψει για τους συγκεκριμένους και αυτοί εσχιζαν τα ιματιά τους οτι δεν είναι έτσι))................2,5 χρόνια αντιπολίτευση πήγαν χαμένα για δημόσιες σχέσεις και λατρειάς του 67χρονου απο τον θανάση και τον αλέκο...........Επειδή όμως παραιτήθηκε απο επικεφαλής αν και άργησε θα τον συμβούλευα και τον αλέκο και τον θανάση η προσχώρηση να γίνει οσο το δυνατόν πιο γρήγορα για δικό τους όφελος........ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Πιο Δημοφιλή