ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Γιώργος Βαθιώτης : Θα επαναπροσδιορίσω την συνεργασία μου με την παράταξη


Τίποτα δεν του πάει καλά τελευταία του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη. Μέσα σε όλα τα άλλα έρχεται να προστεθεί και το μεγαλοπρεπές ΟΧΙ του Γιώργου βαθιώτη, στο

10ο θέμα της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου που ήταν η «Λήψη απόφασης για την ίδρυση Κέντρου Δια Βίου Μάθησης και την συμμετοχή του Δήμου Περιστερίου στην πράξη ''Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ)'' και ορισμός υπευθύνου εκπροσώπου του Δήμου». Βέβαια τις ενστάσεις του Γιώργου Βαθιώτη για το θέμα και όταν υπεραμύνθηκε τα Κοινωνικά Φροντιστήρια που έχει ιδρύσει ο ίδιος,  προσπάθησε να «καπελώσει» ο Αντιδήμαρχος Τάσος Θεοδωράκος, παίρνοντας τον λόγο, απαντώντας αυτός, αντί του Δημάρχου. Βέβαια, στο τέλος πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και με «μελιστάλακτο» ύφος, προσπάθησε να υποτιμήσει το έργο του Γιώργου Βαθιώτη και να τον αδειάσει, κάτι που εξόργισε τον ιδρυτή των Κοινωνικών Φροντιστηρίων. Το θέμα είναι, ότι υπάρχει πλέον, φανερή ρήξη μεταξύ Παχατουρίδη και Βαθιώτη, με τον τελευταίο να του λέει για πολλοστή φορά : «Να είστε σίγουρος ότι στις επόμενες μέρες, θα επαναπροσδιορίσω την πολιτική μου συνεργασία με την παράταξη»

Πιο Δημοφιλή