ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου την Κυριακή 6 Νοεμβρίου με τη  συμμετοχή πολλών παιδιών και ενηλίκων κατοίκων του Δήμου Περιστερίου,

αλλά και  συμπολιτών μας από πολλούς άλλους Δήμους των Αθηνών. Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ.  Περιστερίου παρείχε υγειονομική κάλυψη και συμμετείχε ενεργά στην όλη διοργάνωση,  αφού μέλη του Τμήματος έλαβαν μέρος και στον αγώνα.  Σύμφωνα με τους διοργανωτές περισσότεροι από 1600 δρομείς κάθε ηλικίας, από 6 μέχρι  89 χρονών, συμμετείχαν στον αγώνα προσφέροντας όμορφες στιγμές σε όσους τον  παρακολούθησαν.  Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Τμήματος Περιστερίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  ευχαριστούν θερμά τους Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες & Ναυαγοσώστες Ε.Ε.Σ. (Τμήμα  Αθήνας), για την παρουσία τους και την κάλυψη του αγώνα, τις Εθελόντριες των Τομέων  Κοινωνικής Πρόνοιας και Νοσηλευτικής Ε.Ε.Σ., τον γιατρό μας καθώς και όλα τα μέλη του  Τμήματος, που πάντα στηρίζουν το ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο του Ε.Ε.Σ.

Πιο Δημοφιλή