ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η σημερινή και εξαιρετικά επίκαιρη εκδήλωση της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου με τίτλο

 «Το μήνυμα του Νοέμβρη ενάντια στο πόλεμο , στον φασισμό και τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό»

Ο πρώτος από τους ομιλητές  Μπάμπης Ματσκαλίδης , αγωνιστής της γενιάς του Πολυτεχνείου και της μεταπολίτευσης , μετέφερε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες το κλίμα των ημερών και αφηγήθηκε τις συγκρούσεις των αγωνιστών της περιόδου με το καθεστώς μέσα και έξω από το πολυτεχνείο καθώς επίσης και το καθοριστικό ρόλο της επαναστατικής Αριστεράς και των οργανώσεων της στην εξέλιξη των γεγονότων .
Στη συνέχεια ο Δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Πρόεδρου των ΗΠΑ στη χώρα , παρουσίασε τη τραγική αποτίμηση της θητείας Ομπάμα η οποία χαρακτηριστικέ από αλλεπάλληλες στρατιωτικές επεμβάσεις ανά τον κόσμο ,  κόστισε αμέτρητες ζωές και δημιούργησε στρατιές προσφύγων ανά το κόσμο . Αναφέρθηκε επίσης με συγκεκριμένα στοιχεία στα αμέτρητα περιστατικά των ρατσιστικών επιθέσεων και στην αστυνομική βία η οποία παρουσίασε μεγάλη έξαρση κατά τη διάρκεια της προεδρίας του .  
Το κύκλο των ομιλητών έκλεισε η  Θάνια Βέζου , μέλος του Συντονιστικού για το μεταναστευτικό –προσφυγικό , η οποία αναφέρθηκε στους 4500 θανάτους προσφύγων στο Αιγαίο , τις άθλιες συνθήκες κράτησης στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που έχει στήσει η κυβέρνηση καθώς και τα αποτελέσματα των Αμερικάνικων ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στη μέση Ανατολή και αλλού . Τέλος μιλώντας για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο συντονισμός τόνισε την ανάγκη δράσης και αλληλεγγύης μεταξύ των λαών αλλά και την ξεκάθαρη εναντίωση όλων στα επεμβατικά σχέδια  των κυρίαρχων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων .     
Οι εκδήλωση ολοκληρώθηκε  με πλούσια συζήτηση μεταξύ των παραβρισκόμενων ιστορικές αναδρομές στα γεγονότα του πολυτεχνείου καθώς και η σύνδεση του με τους σημερινούς αγώνες , δεν έλλειψαν οι αναφορές στην αδιανόητη απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις αυριανές διαδηλώσεις ενώ όλες οι τοποθετήσεις σημείωσαν την επιτακτική ανάγκη συμμετοχής στα αυριανά καλέσματα ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα . 

Πιο Δημοφιλή