ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2016 Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκτύπωση

Η βιοκλιματική ανάπλαση της Μιχαλακοπούλου, αποτελεί γεγονός για την «πόλη της καρδιάς μας»! 

Αδιάψευστος μάρτυρας η «βιοκλιματική» η αλλιώς «Ιερή συκιά» που μεγαλώνει ανάμεσα στην «βιοκλιματική» άσφαλτο και το «βιοκλιματικό» πεζοδρόμιο, χωρίς να την ενοχλεί κανένας!

Είναι γνωστές σε όλους τους Περιστεριώτες οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες της αρμόδιας αντιδημάρχου κ. Μαίρης Τσιώτα, η οποία φροντίζει όλα τα δένδρα της πόλης, από ελιές μέχρι συκιές λες και είναι βαφτιστήρια της. Πόσο μάλλον, που η συγκεκριμένη συκιά, εικάζεται ότι είναι εφάμιλλης ιστορικής αξίας με την «Ιερή Ελιά» η την Ελιά του Πλάτωνα, στην Ιερά Οδό, ξέρετε αυτή που άραζε ο μεγάλος φιλόσοφος από κάτω και δίδασκε. Θα μπορούσε λοιπόν, να της επιτρέψει η μεγάλη της περιβαλλοντικοβιοκλιματική καρδιά, να κόψει την κακομοίρα την συκιά, που από την ανάπτυξή της, καταλαβαίνουμε ότι είναι περίπου δύο ετών; Όχι βέβαια! Μάλιστα,  έχει έτοιμη την βιοκλιματική μελέτη για την προστασία της και περιμένει την έγκριση από το ΕΣΠΑ,  για την παράκαμψη της Μιχαλακοπούλου το 2017, όταν η συκιά θα έχει μεγαλώσει και θα δίνει και καρπούς...Είναι ευκαιρία λοιπόν, να αποκτήσει και το Περιστέρι το δικό του Ιερό δένδρο!  Στην προκειμένη περίπτωση, προσφέρεται η συγκεκριμένη συκιά να ονομαστεί προς τιμήν της Αντιδημάρχου, η «Ιερή Βιοκλιματική Συκιά» της Μαίρης!  Η ευαισθησία της όμως, δεν περιορίζεται μόνο στην συκιά...Επεκτείνεται και στα γύρω από αυτήν σκουπίδια, τα οποία αποτελούν τον περιβάλλοντα διάκοσμο της ! Πρόταση της «στήλης» είναι, τώρα που έρχονται Χριστούγεννα και η πόλη θα στολιστεί, να φροντίσει η κ. Αντιδήμαρχος , να βάλει ένα φωτεινό βιοκλιματικό αστέρι στην κορυφή της, ώστε να μπορούν οι κάτοικοι της Νέας Ζωής να την θαυμάζουν από μακριά, επίσης και το τρενάκι, να προσαρμόσει τα δρομολόγιά του και να περνάει από το σημείο, να κάνει στάση, για να μπορούν οι επιβάτες να απαθανατίζουν την στιγμή με σέλφι από τα κινητά τους... Και μια ερώτηση! Εγκαίνια για την «βιοκλιματική» ανάπλαση της Μιχαλακοπούλου πότε θα γίνουν;

Πιο Δημοφιλή