ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Εκτύπωση

Ο Δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης είπε μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου: "...

Το υπουργείο Γεωργίας να καταλάβει ότι πρέπει να λύσει διαφορετικά τα ζητήματα. Όταν τα σκυλιά και μιλάμε για τα ζώα τα αδέσποτα, αν έχει ένα διάστημα που δεν μπορούν να υιοθετηθούν πρέπει να υπάρξει μια φόρμουλα ή να γίνει εξαγωγή ή να πάμε σε διαδικασία που προβλέπεται ευθανασία όπως γίνεται έξω, εδώ απαγορεύεται....".

Στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης συζητήθηκε ιδιαίτερα το θέμα των αδέσποτων ζώων με προτάσεις σαν του Βαγγέλη Βαλιώτη να κυριαρχούν. 
Ο Δήμος Σπάρτης αξίζει να σημειωθεί ότι διατηρεί δημοτικό κυνοκομείο-κολαστήριο με 500 έγκλειστα ζώα σε άθλιες συνθήκες στο χωριό της Αγίας Ειρήνης
Η λύση του ζητήματος για τον κ. Βαλιώτη είναι η δολοφονία, στο δρόμο που χάραξε ο υπόδικος και έκπτωτος δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.
Το θέμα ανεδείχθη από την ιστοσελίδα zoosos.gr

Πιο Δημοφιλή