ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 27 Ιουλίου 2014 Κατηγορία: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Εκτύπωση

«Όχι» τα απορρίμματα του Πύργου στην Τριανταφυλλιά

 

«Όχι» στην εγκατάσταση δεματοποιητή και στην μεταφορά των απορριμμάτων του δήμου Πύργου στη θέση «Τριανταφυλλιά», είπε το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας, που συνεδρίασε εκτάκτως το βράδυ της Παρασκευής με το συγκεκριμένο ζήτημα ως μοναδικό θέμα συζήτησης.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο σύσσωμο, με εξαίρεση τη διαφοροποίηση της παράταξης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» όχι ως προς τη συγκεκριμένη απόφαση αλλά με τη διαφορά ότι υπήρξε πρόταση για λήψη γενικότερης απόφασης για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, θεωρεί ότι μία τέτοια ενέργεια από την πλευρά του δήμου Πύργου θέτει σε κίνδυνο το έργο κατασκευής του εργοστασίου διαχείρισης στερεών αποβλήτων του Νομού Ηλείας, καθώς προσβάλλονται οι περιβαλλοντικοί όροι, ενώ αποτελεί αυθαίρετη επέμβαση εις βάρος των συμφερόντων του τόπου.

Διαβάστε περισσότερα στο Patrisnews

 

Πιο Δημοφιλή