ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 09 Μαΐου 2017 Κατηγορία: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Εκτύπωση

Δελτίο τύπου του Δήμου Άργους Μυκηνών με την Δήλωση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Καμπόσου:  Με μεγάλη έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της Περιφέρειας όπου ο ίδιος ο  Περιφερειάρχης δηλώνει πως 3 έργα φέρουν την υπογραφή του.

Σαφέστατα ο  Περιφερειάρχης προσπαθεί να οικειοποιηθεί το έργο της Ανάπλασης του Ιστορικού  Κέντρου του Άργους, το σχολείο Ινάχου και το σχολείο Κουτσοποδίου. Οφείλω να  θέσω το ζήτημα στην πραγματική του βάση, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και  παιχνίδια εντυπώσεων. Είκοσι έξι (26) Δήμοι ανήκουν στην Περιφέρεια  Πελοποννήσου και έγιναν μόνο έξι (6) αναπλάσεις! Αυτό από μόνο του αποδεικνύει  πως δεν είχαν όλοι οι Δήμοι την δυνατότητα να αναλάβουν ένα τέτοιο έργο .  Άλλωστε τα χρήματα για την ανάπλαση του Άργους ήταν δεσμευμένα από το 2007,  όταν ο φίλος Πέτρος δεν ήταν Περιφερειάρχης. Όσο για τα σχολεία Ινάχου και  Κουτσοποδίου η Περιφέρεια δεν έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει σχολεία  καθώς αυτός είναι ρόλος της Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού, δλδ του Δήμου. Ο  ρόλος της Περιφέρειας (μάλιστα όχι της Περιφέρειας αλλά της διαχειριστικής  αρχής) σε αυτά τα έργα υπήρξε διεκπεραιωτικός καθώς οι υπηρεσίες του δήμου  εργάστηκαν για την υλοποίηση των παραπάνω έργων. Τα όσα είπε ο φίλος  Περιφερειάρχης στην ανακοίνωση του μου θυμίζουν τους τραπεζίτες οι οποίοι  οικειοποιούνται τις αποζημιώσεις, με ευρωπαϊκά χρήματα, που δίνουν στους  αγρότες για ζημιές που έχουν υποστεί.  Φίλε Πέτρο ξέρουμε και οι δυο , αλλά και όλος ο κόσμος , πως η επίθεση σου αυτή  δεν είναι για την «ταμπέλα» των έργων αλλά:  για την άρνηση μου να συμπορευθώ με την ΤΕΡΝΑ  για την άρνηση μου να επιβαρύνω του δημότες μου με υπέρογκα ποσά για την  διαχείριση των απορριμμάτων  για την άρνηση μου να μην δεσμεύσω τους δημότες να πληρώνουν για 30 χρόνια  για την επιλογή μου να ακολουθήσω την ενδιάμεση διαχείριση των απορριμμάτων  με 40 ευρώ τον τόνο αντί 120 ευρώ τον τόνο της δικής σου λύσης , φίλε κ.  Περιφερειάρχη.  Δηλώνω απερίφραστα πως ούτε ως Δημήτρης Καμπόσος, ούτε ως Δήμαρχος Άργους  Μυκηνών, ούτε ως Πρόεδρος των Δημάρχων της Πελοποννήσου πρόκειται ποτέ να  προσυπογράψω συμφωνίες που περνάνε την θηλιά στον λαιμό στον ελληνικό λαό.  Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του φίλε Πέτρο .
{youtube}hGbo3Neeg5s{/youtube}

Πιο Δημοφιλή