Συμπολίτες, Φίλοι και Σύντροφοι, από σήμερα και επίσημα ξεκινάω τον αγώνα μου

ως Υποψήφιος Βουλευτής στη Β’ Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής. 


Ως Αμισθί Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Δήμο Περάματος τα τελευταία 3 χρόνια έχω συμβάλει με κάθε προσωπικό κόστος στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, της πόλης, αλλά κυρίως της ζωής των συμπολιτών μου.


‘Εχοντας μεγαλώσει στις γειτονιές της Β’ Πειραιά, έχοντας κανει οικογένεια εδώ, έχοντας δουλέψει και δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά, ξέρω καλά τι βιώνει ο κάθε πολίτης. 

Είναι η ώρα οι Δήμοι μας ( Περάματος, Σαλαμίνας, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη ) να συζητιούνται για την καινοτομία και τις υποδομές τους, για την πράσινη και οικονομική ανάπτυξη, για τις επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και για την αθλητική και πολιτισμική τους πρόοδο.
Φτάνει πια με την Β’ Πειραιά της φτώχειας και της εργατιάς.
Διεκδικούμε επιτέλους την Β’ Πειραιά της Προόδου!
Ζητώ την στήριξη σας, για να φέρουμε ξανά την προοπτική και το όραμα στη καθημερινότητα μας! 

Είμαι εδώ με σχέδιο, που θα το εμπλουτίζουμε μαζί καθημερινά μέσα από τις συναντήσεις μας, και ορμή για να βάλουμε ένα τέλος σε αυτά που μας γεμίζουν άγχος και μας προβληματίζουν.
Ήρθε η ώρα να ονειρευτούμε και να παλέψουμε για αυτά που μας αξίζουν.

✌️
Δεν είμαι απλά δίπλα σας, είμαι ένας από εσάς!


Τερζής Β. ΘεόδωροςΥποψήφιος Βουλευτής Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ


#ΤΕΡΖΗΣ

 #ενας_απο_εμας

 #ΠΑΣΟΚ #Κινημα_Αλλαγης #Β_ΠΕΙΡΑΙΑ 
#Πέραμα #Κερατσίνι #Κορυδαλλός #Σαλαμίνα #Νίκαια #Ρέντη #Δραπετσώνα 


Υ.Γ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο μας Νίκος Ανδρουλάκης  και την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και τη τιμή να εκπροσωπήσω τον χώρο μας σε αυτόν τον αγώνα.