Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σήμερα, μαζί με στελέχη του δήμου στο 15 ο OTS Forum,

το οποίο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Το Forum της ΟΤS  για τη Δημόσια Διοίκηση είναι η τριήμερη ετήσια συνάντηση για την ανάδειξη καλών πρακτικών και σύγχρονων προσεγγίσεων, για τη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας των Υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Συμμετείχα μαζί με στελέχη του Δήμου Πειραιά στο 15 ο Forum της OTS για τη Δημόσια Διοίκηση με μεγάλη ποικιλία στη θεματολογία, το οποίο λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη. Ακούσαμε ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις, ενημερώσαμε για τα πεπραγμένα του Δήμου Πειραιά σε σχέση με την ψηφιακή μετάβαση και τη στρατηγική που υλοποιούμε από το 2018 με μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων που ήδη έχουν γίνει, αλλά και άλλες που θα «τρέξουν» το αμέσως επόμενο διάστημα.

Φυσικά, δεν παραλείψαμε να θέσουμε και τους προβληματισμούς μας για μια σειρά θεμάτων, στα οποία αν «σκύψει» πάνω τους η κεντρική διοίκηση και δώσει λύσεις, μπορούν να μάς κάνουν ακόμα πιο γρήγορους και αποτελεσματικούς για μια σειρά κρίσιμων για το μέλλον των πόλεων μας, αλλά και της χώρας τομέων. Θέλω να συγχαρώ την OTS για τη διοργάνωση και να ευχαριστήσω τα στελέχη του Δήμου Πειραιά, τα οποία με τη συμμετοχή τους έδειξαν ότι επιθυμούν να βελτιώνονται και να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, ώστε όλοι μαζί να γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί».