Επαναλειτουργούν από την Τρίτη 26 Μαΐου οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».
Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του, τόνισε:  «Γνωρίζουμε την ανυπομονησία των δημοτών μας για το άνοιγμα των αθλητικών χώρων. Για εμάς κάθε στάδιο επανεκκίνησης είναι σημαντικό να γίνεται πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων υπουργείων. Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών μας σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. και του Ε.Ο.Δ.Υ. και ελπίζουμε και εμείς στην άμεση επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα».

Σημειώνεται πως το  δελτίο καταγραφής αθλουμένου είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf, όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/…/…/article/278-covid/2981-covid19-sports ) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής Γ.Γ.Α. περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 210-41.36.355