Για πρώτη φορά οι «Ημέρες Σταδιοδρομίας» του Πανεπιστημίου Πειραιώς πραγματοποιήθηκαν

στο Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιας με περισσότερες από 120 συμμετοχές των μεγαλύτερων εταιρειών και φορέων της χώρας. Οι απόφοιτοι ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας με τρόπο βιωματικό μέσω της άμεσης επαφής τους με στελέχη επιχειρήσεων. Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στήριξε αυτή την πρωτοβουλία και διέθεσε δημοτικά λεωφορεία για να διευκολυνθεί η πρόσβαση από το μετρό Νίκαιας προς το Θεμιστόκλειο Συγκρότημα.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νοιώθω υπερήφανος που η πόλη μας έχει ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της χώρας. Το γεγονός ότι η ετήσια εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πειραιώς «Ημέρες Σταδιοδρομίας» πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Θεμιστόκλειο Συγκρότημα της Νίκαιας, σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην σχέση μας με το Πανεπιστήμιο που θα πυροδοτήσει προγράμματα, έτσι ώστε τοπική κοινωνία και πανεπιστημιακή κοινότητα, να αποκομίζουμε τα μέγιστα οφέλη».

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της πόλης και τόνισε μεταξύ άλλων: «Επιδίωξή μας είναι το Πανεπιστήμιο Πειραιώς να γίνει πρωτοπόρο και μέσα από συνέργειες να αποκτήσει εξωστρέφεια. Δεν επιλέξαμε τυχαία το Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιας για να πραγματοποιήσουμε τις «Ημέρες Σταδιοδρομίας». Αυτή η απόφασή μας δείχνει μια νέα εποχή στην ανάπτυξη των σχέσεων με τον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας με μακροπρόθεσμα οφέλη τόσο για τους φοιτητές μας όσο και για τον Δήμο».