Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2026

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Νίκαια

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς έπεσαν πυροβολισμοί

από διερχόμενο όχημα στην οδό Θηβών 181, στη Νίκαια.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά από ένα βενζινάδικο και τα άτομα που επέβαιναν σε αυτό πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν δύο υπαλλήλους της επιχείρησης. 

Ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας της επιχείρησης, αλβανικής καταγωγής που είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές είναι νεκρός, ενώ ο άλλος υπάλληλος έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο.

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό, το κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας BMW, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες βρέθηκε καμένο στη λεωφόρο Κηφισού. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ο χώρος αποκλείστηκε, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

 Η ιστοσελίδα δεν φέρει καμμία ευθύνη για τα άρθρα, η αποκλειστική ευθύνη ανήκει σε αυτούς που τα υπογράφουν.