Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» δίνει το παρών για μια ακόμα φορά σε ένα ευαίσθητο θέμα

που δίνει ακόμα μια θλιβερή «πρωτιά» στην χώρα μας: στο θέμα των αδέσποτων. Είναι δυστυχώς καθημερινή εικόνα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας η εγκατάλειψη και η κακοποίηση των αδέσποτων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 8:30μμ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» στον Κορυδαλλό και συνδράμουν ο ΔΙΚΕΠΑΖ (Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων) και ο ΠΕΣΥΔΑΠ (Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας Πειραιά).

Η αγάπη του Μίκη Θεοδωράκη στα αδέσποτα

Ο ΔΙΚΕΠΑΖ λειτουργεί από τις 15 Ιανουαρίου 2003 στο Σχιστό Περάματος, με σημαντικό έργο αφού 45.000 αδέσποτα ως τώρα  έχουν λάβει τις πολύτιμες υπηρεσίες του).

Ο Μίκης Θεοδωράκης, έδινε πάντα το παρών όσο ζούσε, φιλοξενώντας στο σπίτι του μεγάλο αριθμό αδέσποτων, συμμετέχοντας και ενισχύοντας τις προσπάθειες των Φιλοζωικών Οργανώσεων της γειτονιάς του αλλά και άλλων περιοχών.

Η Λαϊκή Ορχήστρα που φέρει το όνομά του, συνεχίζοντας το έργο του και σ’ αυτόν τον τομέα, συμμετέχει αφιλοκερδώς σε τη μεγάλη συναυλία που οργανώνεται από το ΔΙΚΕΠΑΖ, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων, αρμοδίων, φορέων και πολιτών για το θέμα των αδέσποτων.

Στη συναυλία αυτή συμμετέχουν επίσης αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες:

Ρίτα Αντωνοπούλου, Παντελής Αμπαζής, Γεράσιμος Ανδρέατος, Γρηγόρης Βαλτινός, Φωτεινή Βελεσιώτου, Καλλιόπη Βέττα, Ελένη Δήμου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ηρώ, Άγγελος Θεοδωράκης, Δημήτρης Κανέλλος, Αργυρώ Καπαρού, Γιάννης Κορίζης, Σπύρος Κουτσοβασίλης, Βασίλης Λέκκας, Νίκος Λόλης, Σαββέρια Μαργιολά, Τατιάνα Παπαμόσχου, Παναγιώτης Πετράκης, Κώστας Πρέκας, Μαρία Ρεμπούτσικα, Γιάννης Σαββιδάκης, Κώστας Σκόνδρας, Μαρία Σουλτάτου, Ελένη Φιλίνη, Άννα Φόνσου, Μπέττυ Χαρλαύτη, Μαίρη Χρονοπούλου.

Πληροφορίες

Κρατήσεις θέσεων : Ticket services .gr  τηλ. 210 -7234567

Η προσέλευση του κοινού στον θέατρο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης (μέχρι τις 20.00).

Μετά τις 20:00, εφόσον υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις,  θα διατίθενται κατά σειρά προτεραιότητας σε θεατές που τυχόν περιμένουν σε ουρά αναμονής.