Με πολλά «ένσημα» κολλημένα στον «κόσμο της νύχτας» και της παρανομίας ο 50χρονος βρέθηκε μπλεγμένος σε ακόμη μία υπόθεση, στην οποία ένας 33χρονος τράβηξε

όπλο «για τα μάτια μιας γυναίκας».

Ήταν 1η Αυγούστου 2017, όταν μια ομάδα περίπου 10 ατόμων πλησίασε το κουρείο στην οδό Ταξιαρχών στον Κορυδαλλό που ανήκε σε έναν Αρμένιο και άρχισε να πυροβολεί.

Τότε, μία από τις σφαίρες τραυμάτισε μια κοπέλα και τον φίλο της, που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν σε διπλανή καφετέρια. «Άρχισαν να μας χτυπούν και να βρίζουν δυνατά και πολύ άσχημα. Παρατήρησα ότι μιλούσαν καλά ελληνικά και δεν σταματούσαν να βρίζουν. Ξαφνικά άρχισαν να τρέχουν για να φύγουν και δευτερόλεπτα αργότερα βλέπω δύο από αυτούς να βγάζουν δύο πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος μας...» έλεγε τότε ο ιδιοκτήτης του κουρείου.

Πέρασαν δύο χρόνια μέχρι οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών να εξιχνιάσουν την υπόθεση που είχε καταγραφεί από τις κάμερες καταστήματος. Αιτία της επίθεσης, που είχε γίνει μάλιστα και με ένα όπλο των 0,40 χιλιοστών το οποίο είναι διαδεδομένο στην Αμερική και όχι στην Ελλάδα, ήταν ο έρωτας που είχε ένας από τους κατηγορουμένους για μια κοπέλα. Όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να ασχολούνται με την υπόθεση και να αναλύουν τα στοιχεία, έπεσαν πάνω σε έναν παλιό τους γνώριμο...

Ο 50χρονος είναι ο άνθρωπος που έκανε γνωστό στη χώρα μας το ΜΜΑ και καθιέρωσε τους αγώνες σε κλουβί. Για όσους δεν γνωρίζουν, «το MMA είναι μικτές πολεμικές τέχνες, ένα μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής το οποίο επιτρέπει τη χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος».

Ωστόσο, ο 50χρονος σήμερα είναι έγκλειστος στη φυλακή λόγω των πολλών «λογαριασμών» που είχε με τις διωκτικές αρχές. Η… δράση του ξεκινά το 1990, όταν είχε κατηγορηθεί ότι ήταν μέλος σπείρας με «αρχηγό» έναν οπλουργό. Το 1991 κατηγορήθηκε για υπόθαλψη άλλου γνωστού κακοποιού, ο οποίος σκότωσε έναν 23χρονο στην Καστέλα. Τον Μάιο του 1992 συνελήφθη μαζί με τρία άτομα στα διόδια της Τραγάνας ενώ επέστρεφαν από τα Καμένα Βούρλα, όπου είχαν πάει για να «πουλήσουν» προστασία σε καταστηματάρχες. Στο αυτοκίνητό τους μεταξύ άλλων είχαν βρεθεί και τέσσερα πιστόλια των 9 χιλιοστών.

Το 1998 μαζί με ακόμη ένα άτομο πήρε τις εισπράξεις από πρατήριο καυσίμων στο Χαλάνδρι. Επίσης, με την απειλή περιστρόφου λήστεψαν και τα γραφεία ασφαλιστικής εταιρείας στη λεωφόρο Συγγρού, απ' όπου άρπαξαν 3,5 εκατομμύρια δραχμές και φεύγοντας πυροβόλησαν τρεις φορές στον αέρα για εκφοβισμό, τραυματίζοντας στο κεφάλι δύο ταμίες. Στο σπίτι του βρέθηκαν μια καραμπίνα τύπου «χράπα - χρούπα», φυσίγγια πολεμικών όπλων, μία συσκευή εκκενώσεως ρεύματος και κουκούλες. Τον Ιούνιο του 2001 συνελήφθη στην Καλλιθέα για κατοχή ενός πιστολιού και κατηγορήθηκε για κλοπή τσάντας από ένα αυτοκίνητο ακινητοποιημένο σε φανάρι και για αγορές από σούπερ μάρκετ με μια κλεμμένη πιστωτική κάρτα.

Για την υπόθεση του κουρείου στον Κορυδαλλό, σύμφωνα με την αστυνομία, «ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία εννέα εκ των δραστών, ενώ στην ίδια υπόθεση κατηγορούνται πέντε ακόμη άγνωστοι συνεργοί τους».