«Παραπολιτικό Καρφί»
«Δημόσιες σχέσεις, άρμεγμα κατσίκας, κηδείες, μνημόσυνα, και βαφτίσια»
Τάδε έφη, Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης. Δήμαρχος... να σου πετύχει! Η περίπτωση του Στάθη Κούλη, είναι αυτό που λέμε, Δήμαρχος εξ αποστάσεως, η αλλιώς όπως το λένε στο χωριό μου, έχει βάλει τον Δήμο στον... αυτόματο πιλότο.
Ο άνθρωπος είναι απίστευτος, ούτε καρτούν να ήταν. Για πότε εξαφανίζεται από το Δημαρχείο και εμφανίζεται σε άλλα σημεία άσχετα με τον Δήμο Γορτυνίας, ούτε το καταλαβαίνεις αλλά και ούτε το προλαβαίνεις.
Είναι κοινό αποδεκτό πλέον, ότι ο Κούλης ως Δήμαρχος ενδιαφέρεται για όλα τ' άλλα, εκτός από τον Δήμο του. Κάθε τρεις και λίγο φεύγει από την περιοχή για να παραβρεθεί και να κάνει δημόσιες σχέσεις, σε άσχετες εκδηλώσεις στον Ασπρόπυργο, στο Ίλιον, στην Πεύκη στις Βρυξέλλες , στο Πατριαρχείο, και σε ότι άλλο «γκαλά» μπορεί να φανταστείς. Φεύγει για να πάει στις διάφορες εκδηλώσεις και αφήνει πίσω του «συντρίμμια» όπως: «Ρημαγμένοι δρόμοι όπου εκεί σε λίγο, μόνο γαϊδούρια και μουλάρια θα μπορούν να περνάνε, σκουπίδια και παράνομες χωματερές παντού, μεγάλα προβλήματα στην ύδρευση, στον ηλεκτροφωτισμό και αλλού».
Η πλάκα είναι, ότι όλη αυτή την άσχετη δραστηριότητα εκτός Δήμου ο Δήμαρχος εξ αποστάσεως, την ανεβάζει και στα Social Media. Ξέρετε, αυτό φαίνεται και λίγο σαδιστικό από πλευράς του, αφού είναι σαν να λέει κατάμουτρα στους δημότες του: «Καθίστε εσείς στα συντρίμμια και κοιτάξτε εγώ τι ωραία περνάω!»
Πάντως εύλογη η απορία του μπάρμπα Σπήλιου από το Πράσινο (Καρνέσι) όταν έλεγε: «Ρε παιδιά, ψηφίσαμε Δήμαρχο για να είναι Δήμαρχος, η ψηφίσαμε Δήμαρχο για να κάνει τον τουρίστα;»
Πέστα βρε μπάρμπα Σπήλιο και εγώ την ίδια απορία έχω...

