«Parapolitical Nail»

«Το pitsounicity.gr τα έγραφε και τα έλεγε εδώ και καιρό, αλλά κάποιοι... σφύραγαν αδιάφορα». 

Από ότι δείχνουν τα πράγματα, μετά τον  «ΟΠΕΚΕΠΕ» και τους  «φραπέδες», το νέο σήριαλ που θα παίξει θα είναι οι... «ανακυκλώσιμοι» με τα «Σπιτάκια Ανακύκλωσης» η αλλιώς «Πράσινα Σπιτάκια», η όπως θέλετε τα λέτε, το ίδιο είναι. 

Και μην νομίζεται ότι είναι ένα θέμα που έχει σχέση μόνο με την Αττική.  Από ότι έχουμε πληροφορηθεί, αυτό αφορά και την Πελοπόννησο και την Κρήτη, αλλά και την Εύβοια! Σύμφωνα με πληροφορίες της «στήλης» η Ευρωπαία Εισαγγελέας προχωρά σε προκαταρκτική εξέταση αναφορικά με την ανάθεση έργων πολλών εκατομμυρίων ευρώ (λένε ότι φτάνει το ποσό των 220 εκατομμυρίων ευρώ)  για να εγκατασταθούν τα περιβόητα «Σπιτάκια Ανακύκλωσης» στην χώρα μας. Η έρευνα, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, αφορά στο τμήμα της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης, 60 εκατ. ευρώ, και πώς αξιοποιήθηκε το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τα κονδύλια, και αγγίζει αποφάσεις που υπεγράφησαν την περίοδο μετά το 2019. 

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, με το άκουσμα και μόνο ότι η Ευρωπαία Εισαγγελέας ψάχνει την υπόθεση με τα «Σπιτάκια Ανακύκλωσης», κάποιοι, σε Αττική, Πελοπόννησο, Κρήτη και Εύβοια, έχουν χάσει τον... ύπνο τους! 

Υ.Γ - Για να ευλογήσουμε και τα «γένια» μας, δεν μας προξενεί καμία εντύπωση και θεωρούμε ότι ήταν  αναμενόμενο αφού είναι γνωστό ότι το «pitsounicity.gr» έχει ασχοληθεί επανειλημμένα εδώ και αρκετά χρόνια με πολλά ρεπορτάζ και δημοσιεύματα για τα πανάκριβα «Σπιτάκια Ανακύκλωσης».