ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Μαρτίου 2017 Κατηγορία: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Εκτύπωση

Τα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) του Δήμου Περιστερίου συμμετείχαν με  το χορευτικό τους τμήμα στις εκδηλώσεις της 196ης επετείου στη  Φροξυλιά Καλαβρύτων για τα προεπαναστατικά γεγονότα του 1821.

 

 

Τα μέλη του χορευτικού συνόδευσαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός  Σύμβουλος για την τρίτη ηλικία Σάκης Ζορπίδης και κλιμάκιο του  παραρτήματος Περιστερίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.  Οι εκπρόσωποι του Δήμου Περιστερίου παρέστησαν στη δοξολογία στον  Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φροξυλιάς και στη συνέχεια κατέθεσαν  στεφάνια  στη μνήμη ενδόξων ηρώων.  Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα των ΚΕ.ΦΙ.,  αφήνοντας μάλιστα τις καλύτερες εντυπώσεις και απέσπασαν το θερμό  χειροκρότημα των παρευρισκομένων.  Σε ξεχωριστή τελετή, ο κ. Ζορπίδης και η χοροδιδασκάλα των ΚΕ.ΦΙ.  Ζωή Αμαξοπούλου τιμήθηκαν από τους εκπροσώπους των συλλόγων της  περιοχής και το Δήμο Καλαβρύτων.  Για την άψογη φιλοξενία, ο κ. Ζορπίδης εκ μέρους του Δημάρχου  Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη πρόσφερε το έμβλημα της πόλης, που  παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων Βασίλειος Καρράς, ο οποίος  μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου  Λαζουρά για τη συμμετοχή τους στις επετειακές εκδηλώσεις της  περιοχής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πιο Δημοφιλή