Η Επιτροπή Παράδοσης και Πολιτισμού του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
σας προσκαλεί σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα «Παραδοσιακές Ενδυμασίες & Λαϊκή Τέχνη», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2026 και ώρα 19:00, στο Ε.Ε.Α. (Πανεπιστημίου 44, Αθήνας, 2ος όροφος).
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του Προέδρου του Ε.Ε.Α., κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κα Νάντια Μαχά, η οποία θα αναπτύξει το θέμα με τη συνοδεία οπτικοακουστικού υλικού, φωτίζοντας πτυχές της παραδοσιακής ενδυμασίας και της λαϊκής τέχνης.
Τίτλος της ομιλίας της κυρίας Μαχά είναι : «Η “ρητορική” των τοπικών ενδυμασιών στον παραδοσιακό και σύγχρονο κόσμο».
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τοποθέτηση του Προέδρου της Επιτροπής κ. Γιάννη Ρούσση, ο οποίος θα αναδείξει τη σύνδεση της παράδοσης με τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και ζωντανά μέσω live streaming στο σύνδεσμο παρακάτω

