Κυριακή, 09 Αυγούστου 2026

Ένας νεκρός και δυο τραυματίες στην Νέα Σμύρνη σε ανταλλαγή πυροβολισμών

Πανικός επικράτησε σήμερα το απόγευμα στην Πλατεία Αγίου Σώστη στη Νέα Σμύρνη, πλησίον της Λεωφόρου Συγγρού. Οι

πυροβολισμοί που ακούστηκαν προκάλεσαν την έντονη ανησυχία πολιτών που κάλεσαν εσπευσμένα την Άμεση Δράση προκειμένου να επιληφθεί του ζητήματος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν τέσσερις τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση, και πως επρόκειτο πιθανότατα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων αλλοδαπών.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός και μεγάλη κινητοποίηση για το συγκεκριμένο περιστατικό.

 Η ιστοσελίδα δεν φέρει καμμία ευθύνη για τα άρθρα, η αποκλειστική ευθύνη ανήκει σε αυτούς που τα υπογράφουν.