Συναγερμός σήμανε νωρίς το βράδυ, γύρω στις 20:05, της Παρασκευής μετά από πτώση ανήλικου αγοριού

στις ράγες του προαστιακού σε αφύλακτη διάβαση στον Ταύρο. Το συμβάν έγινε στη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, στο ύψος της Μηθύμνης 1. Σύμφωνα με πληροφορίες το 16χρονο αγόρι χτυπήθηκε από το τρένο και φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Τζάνειο, όπου διασωληνώθηκε. Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Ανακοίνωση εξέδωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για το ατύχημα στον προαστιακό στον Ταύρο, όπου ο 16χρονος χτυπήθηκε από το τρένο.

Αναλυτικά αναφέρει:

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος που έλαβε χώρα λίγα λεπτά μετά τις 20.00 της 7-4-2023 πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης στην περιοχή του Ταύρου, αναφέρονται τα κάτωθι:

Ανήλικος ευρισκόμενος πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης, όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας, εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή, αγνοώντας τόσο τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του σφύριζε να απομακρυνθεί, όσο και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας που έφτανε στο σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.