Γέμισε ζεστασιά και αγάπη το Δημαρχείο Γλυφάδας ! Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου

στο κάλεσμα του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου για συγκέντρωση χειμερινών ειδών ένδυσης για τους αστέγους, στο πλαίσιο της δράσης του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».
Σκούφοι, γάντια, κασκόλ, κάλτσες συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν χθες, Σάββατο, για να ζεστάνουν ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη, πολίτες που βρίσκονται εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες και βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό στις πιο ακραίες τους μορφές.
«Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για τη στήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη, είναι συγκινητική και αυτό είναι το αισιόδοξο μήνυμα από όλη αυτή την προσπάθεια. Ελπίζουμε πραγματικά, όλοι οι άνθρωποι που τώρα χρειάζονται τη βοήθειά μας, σύντομα να σταθούν γερά στα πόδια τους, να μην έχουν πλέον ανάγκη. Μέχρι τότε θα είμαστε κοντά τους, όπου και όσο μπορούμε. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά πάρα πάρα πολύ τους συμπολίτες μας για την αλληλεγγύη και την ειλικρινή διάθεση προσφοράς που επιδεικνύουν», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
Τη δράση συντόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.