ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2017 Κατηγορία: ΝΑΥΤΙΛΙΑ
Εκτύπωση

Η SetelHellas, από κοινού με την εταιρεία της Endress + Hauser συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή  Εβδομάδα Ναυτιλίας, της οποίας το κεντρικό συνέδριο,

θα διεξαχθεί την Τετάρτη 01 Μαρτίου στις  Βρυξέλλες. Στόχος του Συνεδρίου είναι η συζήτηση των βασικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν  σήμερα η ευρωπαϊκή και παγκόσμια ναυτιλία. Σημαντικοί παράγοντες του ναυτιλιακού κλάδου θα  παρευρεθούν, ώστε να προωθήσουν προς τα αρμόδια και νομοθετικά όργανα του κλάδου της  ναυτιλίας, τις προτάσεις τους για τα τρέχοντα θέματα και να τονίσουν την σημαντικότητα σύμπλευσης  των θεσμών και της αγοράς στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.  Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, η SetelHellas θα έχει δυναμική παρουσία στο περίπτερο της Endress +  Hauser. Εκεί, στελέχη και των δύο εταιρειών θα συναντηθούν και θ’ ανταλλάξουν απόψεις με όλους  τους παρευρισκόμενους, παρουσιάζοντάς τους, την καινοτόμο λύση SeeMBox-V©, της SetelHellas, μιας  ανοιχτής ψηφιακής πλατφόρμας τηλεμετρίας, η οποία αποτελεί μια ολική και βιώσιμη λύση  διαχείρισης καυσίμων και ενέργειας, σε ένα ενοποιημένο περιβάλλον με τα συστήματα της Endress +  Hauser.

Πιο Δημοφιλή