ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΝΑΥΤΙΛΙΑ
Εκτύπωση

Ένα χρόνιο αίτημα της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, η εκπαίδευση ηλεκτρολόγων του Εμπορικού Ναυτικού γίνεται πράξη, καθώς δημιουργήθηκε και ξεκίνησε τη λειτουργία του,

το πρώτο Ειδικό Τμήμα Ηλεκτρολόγων Εμπορικού Ναυτικού στην Ακαδημία Ασπροπύργου.
Απευθύνεται σε πτυχιούχους ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης (ΑΕΙ-ΤΕΙ) που επιθυμούν να κατοχυρώσουν δικαίωμα υποψηφίου για απόκτηση αποδεικτικού ναυτικής ικανότητας Ηλεκτρολόγου Εμπορικού Ναυτικού μετά την εκτέλεση της προβλεπόμενης θαλάσσιας υπηρεσίας.
Την Τετάρτη επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ΑΕΝ/Ασπροπύργου και το ανακαινισμένο Αμφιθέατρο της Ακαδημίας όπου θα διεξάγονται τα μαθήματα, ως εκπρόσωπος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ναυτιλίας, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Θεοτοκάς, συνοδευόμενος από τον διευθυντή Κλάδου Ναυτιλίας υποναύαρχο Λ.Σ. Π. Παρασκευά και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.
Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους σπουδαστές και το εκπαιδευτικό προσωπικό της Ακαδημίας που θα στελεχώσει το Ειδικό Τμήμα  ο Γ.θεοτοκάς  δήλωσε ότι η δημιουργία του αποτελεί καρπό της βούλησης και του σχεδιασμού που προώθησε ο απερχόμενος υπουργός Θ. Δρίτσας, ενώ μετέφερε το χαιρετισμό και τις ευχές για επιτυχία του νέου υπουργού Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή.
Απευθυνόμενος στους σπουδαστές ο Γ. Θεοτοκάς τόνισε ότι οι προσπάθειες για τη δημιουργία και λειτουργία του πρώτου Ειδικού Τμήματος Ηλεκτρολόγων Ε.Ν. αποτέλεσαν πρόκληση που στέφθηκε με επιτυχία, προκειμένου να ευοδωθεί ο στόχος η χώρα μας και η ελληνική Ναυτιλία να αποκτήσει πιστοποιημένους αξιωματικούς ειδικότητας Ηλεκτρολόγου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Διεθνούς Σύμβασης STCW.

Πιο Δημοφιλή