Να δει τον Ντόναλντ Τραμπ στη φυλακή θέλει η Στόρμι Ντάνιελς, μετά την καταδίκη

του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και για τις 34 κατηγορίες στην δίκη για την υπόθεση χρηματισμού της πρώην πορνοστάρ, με αντάλλαγμα εκείμη να μην μιλήσει για τη σχέση της μαζί του τη δεκαετία του 2000.

Η Στόρμι Ντάνιελς πληρώθηκε 130.000 δολάρια ως «νομικά έξοδα» για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ προειδοποίησε ότι ο υποψήφιος πρόεδρος είναι «εντελώς εκτός πραγματικότητας». 

«Νομίζω ότι θα έπρεπε να καταδικαστεί σε φυλάκιση και σε κάποια κοινωνική εργασία που θα εργάζεται για τους λιγότερο τυχερούς, ή να είναι ο εθελοντής σάκος του μποξ σε ένα καταφύγιο γυναικών», δήλωσε η 45χρονη Ντάνιελς στην εφημερίδα «Sunday Mirror».

Η Ντάνιελς δήλωσε ότι αισθάνεται «σοκαρισμένη» αλλά και δικαιωμένη μετά τη  καταδίκη του Τραμπ από τους ενόρκους σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, η οποία, όπως είπε, έδειξε ότι πίστεψαν τη μαρτυρία της.

Ωστόσο, η ίδια δήλωσε ότι δεν μπορεί να αποφύγει τις απειλές θανάτου από τους υποστηρικτές του Τραμπ, τις οποίες αντιμετωπίζει από τότε που μίλησε για την πληρωμή από τον τότε δικηγόρο του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, η οποία φέρεται να έγινε για να διασφαλίσει ότι θα παραμείνει σιωπηλή τις ημέρες πριν από τις αμερικανικές εκλογές του 2016 σχετικά με το υποτιθέμενο σεξ που είχε με τον επιχειρηματία σε τουρνουά γκολφ διασημοτήτων 10 χρόνια νωρίτερα.

«Το να βρίσκεσαι στο δικαστήριο ήταν τόσο εκφοβιστικό με τους ενόρκους να σε κοιτούν, αλλά χαίρομαι που βγήκαν στο δικαστήριο τα πράγματα που ήθελαν να βγουν και να αποδείξουν, όπως είπα, ότι έλεγα την αλήθεια όλο αυτό το διάστημα.

«Δεν έχει τελειώσει για μένα. Ποτέ δεν θα τελειώσει για μένα. Μπορεί ο Τραμπ να είναι ένοχος, αλλά εγώ πρέπει να ζήσω με την κληρονομιά».

Ο Τραμπ καταδικάστηκε από 12 ενόρκους της Νέας Υόρκης για το κακούργημα της παραποίησης επιχειρηματικών αρχείων, το οποίο καθιστά έγκλημα για ένα άτομο να κάνει ή να προκαλεί ψευδείς καταχωρίσεις σε αρχεία με σκοπό να διαπράξει ένα δεύτερο έγκλημα.

Η ποινή του θα ανακοινωθεί στις 11 Ιουλίου στις 10 το πρωί ώρα Ελλάδας.