ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Μαρτίου 2016 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Του Γιώργου Κομματά : Καθαρή Δευτέρα 2016 το συνεχές ψιλόβροχο εμπόδισε τις χιλιάδες επισκέπτες να χαρούν το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης ''Αντώνης Τρίτσης''.

Ο προταθείς χώρος, από τον κ.Ζενέτο δήμαρχο Ιλίου, για την δημιουργία προσωρινού καταυλισμού φιλοξενίας προσφύγων έχει μετατραπεί σε λασπότοπο.Σκέψου οι μηχανικοί του δημοσίου και του στρατού να μην είχαν αποθαρρύνει την συνέχιση των εργασιών, τα αντικειμενικά ΜΜΕ με τις εικόνες και την συνδρομή των πάντα διαθέσιμων, τι υποκρισία θα εκστόμιζαν για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τα τοπικά στελέχη του για τις λάθος επιλογές τους,την ανικανότητα κ.ο.κ.Ή μήπως θα είχαν το πολιτικό θάρρος να αναλάβουν την ευθύνη της πρότασης τους ,που ήταν αντίθετη από αυτή του Υπουργείου Μετανάστευσης (οι δύο τελευταίες φωτογραφίες είναι από τον χώρο που το Υπουργείο πρότεινε και φαίνεται η αποστράγγιση που υπάρχει και τουλάχιστον δεν θα πλημμύριζαν οι σκηνές).

 

 

 

 

 

 

Πιο Δημοφιλή