ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Στις 17 Νοέμβρη του 1973, μετά από επτά χρόνια δικτατορίας, έγινε το καθοριστικό βήμα για την ανατροπή της Χούντας των συνταγματαρχών.

Εκείνες τις ημέρες του Νοέμβρη, ο ελληνικός λαός, με μπροστάρη τη νεολαία, όρθωσε το ανάστημά του απέναντι στην τυραννία και την καταπίεση, διεκδικώντας «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία».
Η προστασία της συλλογικής μνήμης για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και της Νομικής, τα βασανιστήρια εκατοντάδων ανθρώπων και τις δολοφονίες αγωνιστών αποτελεί χρέος κάθε δημοκρατικού πολίτη. Ιδιαίτερα σήμερα που ο φασισμός επιχειρεί να κερδίσει ξανά χώρο στις γειτονιές μας, οφείλουμε να τιμούμε την μνήμη των θυμάτων που έπεσαν υπερασπιζόμενοι τη δημοκρατία και την ελευθερία. 44 χρόνια μετά, ο αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη, ανεξαρτησία, ισότητα και κοινωνική απελευθέρωση εξακολουθεί να είναι επίκαιρος. Η μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου συντροφεύει τους αγώνες του σήμερα. Η αυταπάρνηση του αγωνιζόμενου ελληνικού λαού κατά της Χούντας, αποτελεί φάρο για το λαό μας που συνεχίζει να αγωνίζεται για να διευρύνει τις πολιτικές και κοινωνικές κατακτήσεις. Η δημοτική κίνηση “Αλληλέγγυα Πόλη” καλεί τους νέους, τους εργαζόμενους, τους άνεργους και κάθε δημοκρατικό πολίτη του Ιλίου να συμμετάσχει μαζικά στις εκδηλώσεις και στην πορεία της 17ης Νοέμβριου.

Πιο Δημοφιλή