ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Για τρίτη χρονιά πραγματοποιείται από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο "Η Εθνική Εστία" ο θεσμός της εβδομάδας ενημέρωσης.

Για μια εβδομάδα από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 26 Νοεμβρίου σε όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενώ στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο Σύλλογος θα κοινοποιούνται συνεχώς αναρτήσεις σχετικές με το κύριο θέμα της εβδομάδας ενημέρωσης.  Φέτος, ενημερώνουμε και ευαισθητοποιούμαστε για τις εξαρτήσεις κάθε είδους. Ουσίες, αλκοόλ, ηλεκτρονικά παιχνίδια, τζόγος, φαγητό, κινητά, υπολογιστές...όλα μπορούν να δημιουργήσουν συνήθειες και στην συνέχεια εξαρτήσεις.  


Τη Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης "Φαέθων" θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα την " Πρόληψη των Εξαρτήσεων" εμπλουτίζοντας κι άλλο τον θεσμό της εβδομάδας ενημέρωσης. Στην ενημερωτική εκδήλωση θα τονιστεί η σημασία των κοινωνικών σχέσεων, την επικοινωνία και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας.

Πληροφορίες:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. // 2102613881 Fb profile: Εθνική Εστία

Πιο Δημοφιλή