ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Στο Πάρκο τους τελευταίους μήνες γίνεται μια πολύ σημαντική δουλειά σε όλους τους τομείς που αφορούν τη λειτουργία του, με σκοπό την αποκατάστασή του.

Υπάρχει διάθεση και ενδιαφέρον από τους εμπλεκόμενους στη διοίκησή του, χωρίς όμως να λείπουν τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις.
Μεγάλο αγκάθι και δυσεπίλυτο πρόβλημα, όπως όλοι έχουν αντιληφθεί είναι η τροφοδοσία των λιμνών με επαρκείς ποσότητες νερού. Η εικόνα των λιμνών και του καναλιού είναι πολύ άσχημη και σε καμιά περίπτωση αυτό δεν είναι ανεκτό.
Με την προτροπή αλλά και τη συνδρομή μας, διοργανώνεται ημερίδα με θέμα "ΝΕΡΟ στο Πάρκο", την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 18:00, με σκοπό την ενημέρωση όλων όσων ενδιαφέρονται για την υπόθεση "Πάρκο Τρίτσης".
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, τους δημότες και επισκέπτες του Πάρκου να είναι παρόντες στην εκδήλωση αυτή, για να ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ, να ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.

Πιο Δημοφιλή