ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 09 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Άλλη μια ενημερωτική δράση με στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των πολιτών πραγματοποίησε ο Δήμος Ιλίου,

την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2017, στο Δημαρχιακό Μέγαρο «Βασίλειος Κουκουβίνος», με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Ιλίου στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, την Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, τα θέματα ανέπτυξαν η Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Διευθύντρια ΕΣΥ, Δ΄ Πανεπιστημιακής Κλινικής Π.Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ" Δήμητρα Καββαθά και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογίας - Λοιμώξεων ΕΚΠΑ, Π.Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ" Αναστασία Αντωνιάδου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου. Στον Δήμο μας, με βαρύτητα στην πρόληψη και στην προστασία της Δημόσιας Υγείας, διοργανώνουμε δράσεις, συμμετέχουμε σε εκστρατείες και προγράμματα, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, γιατί η ενημέρωση είναι ο καλύτερος σύμμαχος της πρόληψης.»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου, καθώς και εκπρόσωποι Φορέων του Δήμου Ιλίου.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, του ΕΔΔΥΠΠΥ και του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Χαιρετίζω τη σημαντική συμμετοχή του Δήμου Ιλίου, μέλους του Δικτύου μας, στην Πανελλαδική μας Εκστρατεία. Για τέταρτη συνεχή χρονιά εξειδικευμένοι ιατροί λοιμωξιολόγοι διατρέχουν όλη την Ελλάδα, με στόχο να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας με τον πιο έγκυρο τρόπο, για το πόσο σημαντικό είναι να αποφεύγουν την υπερκατανάλωση των αντιβιοτικών, αλλά και να προστατεύουν την υγεία τους, με όλα τα εγκεκριμένα για τους ενήλικες εμβόλια. Θα συνεχίσουμε την κοινή μας προσπάθεια προς όφελος των πολιτών σε κάθε σημείο της χώρας μας».

Πιο Δημοφιλή