ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 29 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Όταν  η καρδιά οδηγεί το μυαλό και γιγαντώνει τη θέληση,  το πάθος για την ελευθερία ξεσηκώνει τον καταδυναστευόμενο λαό,

προσδίδοντάς του γενναιότητα και απύθμενο θάρρος  για να μεγαλουργήσει. Στις μέρες μας  το μήνυμα των ηρώων του 40 έχει διπλή σημασία: Από τη μία, η τιμή και ο εορτασμός  των θυσιών  όλων των Ελλήνων που με αποφασιστικότητα υπερασπίστηκαν με αυτοθυσία την πατρίδα μας και από την άλλη να υποδηλώσει την αναγκαιότητα σύγκρισης  της σημερινής δύσκολης πραγματικότητας που βιώνει η Ελλάδα μας, δίχως μεν κατακτητή , αλλά με τεράστια προβλήματα οικονομικής κοινωνικής  φύσης. Μπορούμε και θέλουμε μια Ελλάδα, δίχως μιζέρια και ωχαδελφισμό. Αξίζει και πρέπει να παλέψουμε για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας. Με πίστη στα ελληνικά ιδεώδη εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας!!!!


Μπάμπης Καούκης
Επικεφαλή Αξ/κης Αντ/σης Δήμου Ιλίου
Γ.Γ. ΔΑΚΕ Εφοριακών

Πιο Δημοφιλή