ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 28 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πολιτών στις Α΄ Βοήθειες και την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση – CPR,

που πραγματοποίησε ο Δήμος Ιλίου, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Αυτοτελούς Τμήματος Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας και την Ελληνική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.). Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου «Βασίλειος Κουκουβίνος», το πρόγραμμα παρακολούθησαν πλέον των 150 ατόμων, τα οποία είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, για θεματικές ενότητες όπως, Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, Ξένο σώμα στο λάρυγγα - πνιγμονή, Λιποθυμία, Δηλητηρίαση από οινόπνευμα (μέθη), Τραύμα, Αιμορραγία, Ρινορραγία, Έγκαυμα, Διάσειση, Διάστρεμμα, Τσίμπημα σφήκας – μέλισσας, Ηλίαση και Υποθερμία. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: «Το σημερινό πρόγραμμα εκπαίδευσης ήταν πολύ σημαντικό, καθώς η γνώση στο ζήτημα των Α΄ Βοηθειών και ιδιαίτερα της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης μπορεί να σώσει ζωές. Δεν γνωρίζουμε πότε θα χρειαστεί να βοηθήσουμε κάποιον. Ατυχήματα μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή στη ζωή μας, μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας, τα οποία θα πρέπει να μάθουμε να τα αντιμετωπίζουμε με τον κατάλληλο τρόπο. Με τη γνώση μπορείς να προσφέρεις πολύτιμη βοήθεια. Η άγνοια ή η ελλιπής γνώση, όμως, μπορεί να κοστίσει μια ζωή.» Τις εργασίες του προγράμματος παρακολούθησαν επίσης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ιλίου, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων.

Πιο Δημοφιλή