ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Άμεσα μετά τη συγκρότησή της (14/9), η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Β3, με κλιμάκιο από τον Γραμματέα Θανάση Κονίδα, Αθηνά  Μπούτση Αναπλ. Γραμματέας, Ανδρέα Ποτηριάδη Αυτοδιοίκηση Α βαθμού και Διονύση Πατσούρη  Αυτοδιοίκηση Β  βαθμού, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο.

Ο Δήμαρχος Ιλίου ανταποκρινόμενος στο αίτημα μας για  ενημέρωση, σχετικά με ζωτικά θέματα του Δήμου, μας δέχτηκε στο γραφείο του, την Δευτέρα 19/9. Η πορεία των  αντιπλημμυρικών έργων και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ΑΜΕΣΑ από την Περιφέρεια Αττικής ώστε να  απεμπλακούν οι αντίστοιχες συμβάσεις και να ολοκληρωθούν τα έργα, για την προστασία της ΖΩΗΣ και της  περιουσίας των κατοίκων και του Δήμου ήταν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ .Το Πάρκο ΤΡΙΤΣΗ και η  κατάσταση που είχε και  έχει δημιουργηθεί, μετά την βιαστική απόφαση της Κυβέρνησης (Ν. 4414/8 Αυγούστου ‘16) να δημιουργήσει, ένα  ακόμα Ν.Π.Ι.Δ. με Γενικό Δ/ντη  και χρηματοδότηση από τους Κ.Α.Π. Αττικής, με πάρα πολλά νομικά κενά, καθώς  επίσης και η ΜΗ νομοθετική πρόβλεψη για την μεταβατική περίοδο διαχείρισης του και κυρίως σε ότι αφορά την  περισυλλογή απορριμμάτων, την Πυροπροστασία και τον Φωτισμό του Πάρκου, ΕΓΕΙΡΟΥΝ σοβαρές ανησυχίες και  προβληματισμούς, τόσο για τον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας, όσο και για την Περιβαλλοντική και βιώσιμη  ανάπτυξη του. Ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε, ζητώντας και την συμβολή μας, για τις διαχρονικές προσπάθειες  διεκδικήσεις του Δήμου που έχει να κάνει με τα 35 στρέμματα της Ραδιοφωνίας καθώς και για το 301 Στρατιωτικό  Εργοστάσιο που θα πρέπει να αποδοθούν στους κατοίκους. Η Νομαρχιακή μας θα συναντηθεί άμεσα με όλους τους  Δημάρχους της Δυτικής Αθήνας, τον ΑΣΔΑ, Δημοτικές ομάδες, και άλλους φορείς, για ενημέρωση και ανταλλαγή  απόψεων . Τα προβλήματα η επίλυσή τους, καθώς η προστασία των κατοίκων και η ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας  είναι ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ μας .

Πιο Δημοφιλή